Naručivanje i dostava

DOSTAVA

Cijenjeni kupci,

Svu robu iz našeg prodajnog programa dostavljamo putem prijevoznika DPD na cijelom području Republike Hrvatske.

Sve bicikle (osim modela na akciji) besplatno dostavljamo na vašu adresu.

Besplatna dostava vrijedi i za narudžbe iznad 800,00 kn.

Plaćanje  je moguće obaviti virmanom ili u gotovini prilikom preuzimanja robe (pogledati ovdje za detalje o načinima plaćanja).

Na svim biciklima kupljenim u trgovini BRB Sport napravljen je nulti servis.

Robu dostavljamo najkasnije u roku od 5 radnih dana.

Cijena prijevoza za iznose ispod 800,00kn ovisi o veličini paketa i vremenu slanja (javljamo odmah cijenu dostave prilikom Vašeg upita).
Cijena prijevoza na otoke je 50% skuplja.
Raspored dostave na otoke može preuzeti ovdje.

BICIKLI

Bicikli zahtjevaju posebno rukovanje tijekom pakiranja i prijevoza, stoga svaki bicikl koji šaljemo je dodatno zaštićen i namješten kako bi se mogućnost oštećenja smanjila na minimalnu razinu. Svaki bicikl koji šaljemo je naštiman i spreman za vožnju, ali kako bi se smanjila mogućnost oštećenja tjekom prijevoza poduzimamo sljedeće korake (ovisno o modelu,veličini bicikla i kartonske kutije): noga volana zajedno s volanom se okreće vodoravno s okvirom, a ručice kočnica i komande mjenjača se okreću prema podu kako bi se smanjila mogućnost od puknuća ili iskrivljavanja. Kod primitka kupac mora samo uz pomoć alata (imbus ključ 4,5,6 ili ključ 13, ovisno o modelu bicikle) vratiti gore navedeno u prvobitno stanje.

OSTALO (dijelovi,gume,oprema,garderoba, itd)

Ostale dijelove i opremu pakiramo u skladu s njihovim oblikom i načinom pakiranja.

Kupac može i samostalno organizirati dostavu ili robu podići u našoj trgovini. 

NARUČIVANJE

Svaki registrirani korisnik može kupovati artikle iz ponude B.R.B. SPORT d.o.o. za trgovinu i usluge prikazane na internetskim stranicama brbsport.hr.

Možete koristiti i opciju brze košarice, u kojem slučaju registracija nije potrebna: pogledati poglavlje Registracija pod Uvjeti korištenja)

B.R.B. SPORT d.o.o. za trgovinu i usluge se obvezuje isporučiti sve naručene i plaćene proizvode koji su u trenutku isporuke dostupni na zalihama. U slučaju nemogućnosti isporuke, B.R.B. SPORT d.o.o. za trgovinu i usluge kontaktirati će korisnika i dogovoriti novi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje naručenog proizvoda, dok će ostali dostupni proizvodi biti isporučeni. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenog i plaćenog proizvoda B.R.B. SPORT d.o.o. za trgovinu i usluge izvršiti će povrat sredstava. Za detaljnije informacije (uvjete kupovine) pogledati ovdje.

Za svaku narudžbu ili upit možete nas kontaktirati na:

tel: 052/574 680 ili 052/574 865
       099/8016000

mail:brb-sport@pu.t-com.hr
      info.brbsport@gmail.com

 

---


PayPal